Expositie Theater De Lampegiet Veenendaal

Schilderijen in buitenlandse sferen

Expostitie Theater De Lampegiet Veenendaal. De schilderijen in buitenlandse sferen komen mooi tot zijn recht in de foyer. De schilderijen hangen op hagelwitte muren, daaronder prijkt een knalrood tapijt. De twee dames Indian Summer I en Indian Summer II nemen u mee naar een zomers land. Ook de Andalusische paarden; Caballos Blancos nemen u mee in de sferen van het Spaanse Jerez de la Frontera. In het andere gedeelte van de foyer hangt een kudde paarden genaamd Horses. De dames van het schilderij Ladies Night vieren feest. De bronzen paarden Fuego en Libre komen ook goed tot zijn recht in de prachtige ontvangstruimte op het rode tapijt.

Expositie Theater De Lampegiet Veenendaal
Indian summer I en Indian summer II
Caballos Blancos
Getoond in de foyer van Theater De Lampegiet Veenendaal

Theater De Lampegiet Veenendaal ligt midden in het centrum, iedereen is hier welkom. Theater De Lampegiet Veenendaal zet de bezoeker centraal, je kan hier even aan het alledaagse leven ontsnappen en genieten van de afwisselende voorstellingen in het mooie rode theater. Je voelt je hier al snel thuis. Theater De Lampegiet Veenendaal is onderdeel van Stichting Theater Lampegiet Veenendaal, vroeger ook bekend als de Culturele Raad Veenendaal. Deze raad heeft zich jarenlang, al voordat het theater gebouwd was, ingezet voor allerlei culturele activiteiten.

Theater De Lampegiet Veenendaal
Fuego
Bronzen paardenbeeld op een sokkel van Impala steen
getoond in de foyer van Theater De Lampegiet Veenendaal

Grote namen en oude bekenden komen voorbij aankomend seizoen. Tineke Schouten, Jon van Eerd, Ali B, Nick en Simon, Stef Bos, Ton Kas, Herman van Veen, Marc-Marie Huijbregts en Javier Guzman zijn een greep uit de vele grote artiesten die aankomend seizoen op het podium in Theater De Lampegiet Veenendaal staan.

Theater De Lampegiet Veenendaal
Libre
Bronzen open paardenhoofd gepresenteerd op een inlandse eikenhouten sokkel
Getoond in de foyer van Theater De Lampegiet Veenendaal

De expositie is te bekijken tot en met 15 mei 2019