Kijk nou! Kunst achter het raam. Je even laten verwonderen tijdens een wandeling is in deze dagen een welkome afleiding. Van 25 mei tot 1 augustus zetten Rhenense kunstenaars kunst voor het raam! Je kunt de prachtige kunstwerken zien tijdens de wandelroute “Kijk nou!

Samen met de Rhenense kunstenaars organiseert de werkgroep Kunst van Cultuurplatform Rhenen een mooie wandelroute. Kunst beweegt en verwondert. Dus laat je verrassen! De route voert je langs de huizen van de kunstenaars, het Stadsmuseum Rhenen en etalages van Rhenen, Elst en Achterberg. In de vensters en tuinen kan je allerlei soorten kunst zien. Van de meest prachtige schilderijen, tot sculpturen en bijzondere stukken.

Vanaf 25 mei start de Kijk-nou!-route. Deze wordt elke dag bijgewerkt, want iedereen kan kunst neerzetten en zich aansluiten bij ‘Kijk nou!

Kijk nou! Kunst achter het raam
Señorita

Doe je ook mee?

Samen zorgen we ervoor dat er in de gemeente Rhenen nog méér te zien is. Iedereen kan kunst in het raam of in de tuin zetten en zich aanmelden voor de route via het formulier.

Daarnaast stelt Cultuurplatform Rhenen voor kinderen 100 kunstpakketjes beschikbaar. Vanaf 18 mei kunnen kinderen thuis een gratis online kunstles volgen voor het beschilderen van stenen. Dat kunnen zij doen met de materialen uit het kunstpakketje. De kunstpakketjes zijn van 18 mei tot 23 mei gratis op te halen bij onze pick-up-points in Rhenen, Elst en Achterberg.

Wij hopen dat velen zich aansluiten bij Kijk nou! om wat vrolijkheid en verwondering te brengen. Zodat je je gewoon even kan laten verrassen. Zo van: “Kijk nou!

Kijk nou! Kunst achter het raam

Laat je verrassen! De route voert je langs de huizen van de kunstenaars, het Stadsmuseum Rhenen en etalages van Rhenen, Elst en Achterberg. In de vensters en tuinen kan je allerlei soorten kunst zien. Van de meest prachtige schilderijen, tot sculpturen en bijzondere stukken.

Op de kaart zie je kunst van de kunstenaars met een icoontje van een rood huisje.

Daarnaast zie je oranje stippen. Dit zijn mensen uit Rhenen, Elst en Achterberg die ook meedoen en een creatie hebben neergezet. Zo zorgen we er samen voor dat er méér te zien is in de gemeente Rhenen! 

Kijk nou! Kunst achter het raam
TV Opnames RTV Utrecht