Kunstroute Buren 2018

Kunstroute Buren 2018 staat in het teken van 15 jaar Buren B!zonder en gaat langs diverse ateliers van kunstenaars in de gemeente Buren. Op zaterdag en zondag 2 en 3 juni zijn de ateliers gratis geopend voor kunstliefhebbers. Het is het vijftiende jaar dat de kunstenaars Kunstroute Buren 2018 organiseren. Er worden demonstraties en art performances gegeven, u kunt kunst bekijken, luisteren naar de verhalen van de kunstenaars en natuurlijk kunst kopen.

Winfried van den Maagdenberg, Arjan Kievit en Sandra Pot zijn deelnemers van Kunstroute Buren 2018 op het Landje tegenover het terras van Moeke Rhenen (aan de overkant van de Rijn). Op dit landgoed presenteren zij gezamenlijk sculpturen, bronzen beelden en schilderijen. Kom gezellig kijken onder het genot van een drankje.

Kunstroute Buren 2018  Kunstroute Buren 2018

Winfried van den Maagdenberg (1959) woont en werkt in Rhenen. Hij is beeldhouwer en schilder en maakt zowel figuratieve als abstracte beelden in steen en brons. Kijk voor meer informatie over Winfried van den Maagdenberg op zijn website

Kunstroute Buren 2018  Kunstroute Buren 2018

Arjan Kievit (1959) woont en werkt in Amerongen. Sinds 2002 is hij fulltime bezig met schilderen. Zijn werk kenmerkt zich door het continu experimenteren met technieken, kleuren, onderwerpen en vormen. Arjan maakt werken met een abstracte, expressionistische stijl, met eigen uitstraling en originaliteit. Hij werkt vooral met acryl en paletmes op linnen doek.

Kijk voor meer informatie over Arjan Kievit op zijn website.

Kunstroute Buren 2018  Kunstroute Buren 2018

Sandra Pot (1970) woont en werkt in Rhenen. Ze schildert met acrylverf, op doek van verschillende formaten. Haar vrije werk is divers, meestal realistisch, soms wat abstract. Bronzen beelden maken is haar grote passie. Net als bij de schilderijen wordt de kunstenares ook hier geïnspireerd door de schoonheid van vrouwen en dieren, meestal figuratief en soms abstract.

Zaterdag 2 juni en zondag 3 juni 2018 van 11.00 uur tot 17.00 uur

Toegang is gratis, locatie t.h.v. Marsdijk 31 te Lienden