Stadsmuseum Rhenen

Kunstroute Rhenen 2019. Van 7 tot en met 28 september zet Stadsmuseum Rhenen de spotlichten op werk van kunstenaars uit deze gemeente en omgeving. U kunt zich bij de Kunstroute expo daarbij verheugen op schilderijen en tekeningen, beeldhouwwerk, fotografie, keramiek en mixed media. In het Stadsmuseum Rhenen presenteren de kunstenaars een kunstwerk in de middeleeuwse kelder en in het MuseumcafĂ©. In de tuin van het Stadsmuseum Rhenen ziet men een Eregalerij voor kunstenaars met een speciale verdienste voor Rhenen. 

De Kunstroute Rhenen 2019 van Cultuurplatform Rhenen; ruim 50 kunstenaars zullen deelnemen aan de route. Op 6 september wordt de overzichtstentoonstelling geopend in Stadsmuseum Rhenen. De twee daarop volgende weekenden 7 en 8, en 14 en 15 september zullen de deuren van vele kunstenaars voor u open staan om hun werk te bewonderen en hen in, vaak hun eigen werkomgeving, te ontmoeten. De locaties van de route liggen verspreid door de hele stad en de buitengebieden. Niet alleen de verzamellocaties maar ook de individuele exposanten zijn een bezoek meer dan waard. Ten behoeve van het plannen van uw versie van de Kunstroute zal voorafgaand op diverse openbare plaatsen een brochure met daarin de deelnemers en locaties beschikbaar zijn. Klik hier voor de digitale versie.

Kunstroute
De Kunstenaressen

De verdieping“; Ik mag mijn bronzen beelden en schilderijen exposeren bij Monique Wegh op “De Verdieping”, Plantsoenstraat 5 te Rhenen. Een prachtige expositieruimte op hoogpolig tapijt. Samen met Tirza Mual, Jeanet van Antwerpen, Monique van der Weijden en Monique Wegh. Op de benedenverdieping in de Mensozaal exposeren Judith Drost, Jochem Drost en Michiel Drost. Een diversiteit aan kunst op een locatie. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. De koffie staat klaar…..