Paarden expositie

Paarden expositie van schilderijen en bronzen beelden bij Galerie Streetscape te Castricum. Vanaf vrijdag 5 oktober tot en met zondag 4 november 2018 zijn er vijf nieuwe exposities te zien bij de galerie. Op zondag 14 oktober om 16.00 uur wordt de expositie feestelijk geopend.

Paarden liefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met alleen maar paardenkunst.

Paarden expositie

Paarden kunstenaars

Sandra Pot (Rhenen) exposeert bronzen beelden en paarden schilderijen bij de entree. De andere kunstenaars hebben de muren van de galerie gevuld met prachtige schilderijen. Voor de galerie staan twee levensgrote paarden van een kunstproject waaraan 25 kunstenaars deelnamen, ze beschilderden er allemaal een. Drieëntwintig werden verkocht, dit zijn de laatste twee.

Bitless And More

Galeriehoudster Saskia Steenbakkers organiseert deze expositie ter ondersteuning (als PR stunt) voor de actie van Bitless And More. Eigenaresse Nadja de Vlaeminck (Arnhem) wil met een tour van haar twee paarden aandacht genereren en benadrukken dat paarden dieren zijn en geen roerende zaken. Bitless And More schept mogelijkheden waarbij paard en mens elkaar (opnieuw) kunnen ontmoeten. Ze gebruiken de kracht van de natuur en zetten de intuïtie van paarden in, met als doelstelling bewustwording, healing en een betere wereld voor mens en paard. Dit doen ze in de vorm van workshops waarbij vaak wordt gewerkt met opstellingen, en individuele coaching. Paarden hebben de bijzondere eigenschap dat ze ons kunnen terugbrengen naar wie we in wezen zijn, naar ons hart.

Paarden expositie